Hakkari'de PKK'ya darbe üstüne darbe!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hakkari'de PKK'ya darbe üstüne darbe!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​Hakkari’de icra edilen operasyonda iki adet sığınak tespit edildi. Öte yandan Yüksekova ilçesindeki operasyonlarda 6 terörist daha öldürüldü...

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Hakkâri merkezde icra edilen operasyonda tespit edilen iki sığınak içerisinde; 130 adet konserve, iki kilogram çay, beş kilogram şeker, bir adet piknik tüpü, 17 adet büyük boy pil, üç adet şemsiye, iki adet uyku tulumu, altı adet kazak, üç adet pantolon, bir çift ayakkabı, bir adet çaydanlık ve iki adet tencere ele geçirilmiştir” denildi. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda 6 PKK’lı etkisiz hale getirildi. 
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda; 6 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 22’dir. 50 pompalı tüfek ve dört el telsizi ele geçirilmiştir” denildi. 
Açıklamada, Çukurca ilçesinde ise bir PKK’lının yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...