Riekerink derbi için temkinli

Riekerink derbi için temkinli

SPOR Haberleri

"Birinci hedefim Türkiye Kupası" diyen Riekerink, Arena'daki F.Bahçe derbisi için temkinli konuştu

Galatasaray'da sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini üstlenecek olan Jan Olde Riekerink, Hollanda'da bir radyoya konuştu. Riekerink "Ana hedefim Galatasaray'ın Avrupa kupalarına katılımını sağlamak ve böylece cezamızı tamamlamak. Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkmış durumdayız. Eğer katılım sağlayamazsak cezamızı çekmemiş sayılıyoruz. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi hoş bir cadı kazanı gibi... Benim için ilginç bir deneyim olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye 3 soru işareti
 Derbi hazırlıklarına Çarşamba akşamı başlayan Galatasaray'da Fenerbahçe 11'i henüz belirlenmedi. Orhan Atik'ten takımın son durumu hakkında bilgi alan yeni teknik direktör Riekerink, Atik'le birlikte dev maçta görev yapacak isimleri kararlaştıracak. Kalede Muslera, savunmanın sağında Linnes, ortasında Chedjou ve solunda Hakan Balta, orta sahada Selçuk ile Emre, hücum hattında Podolski ve Sneijder'in formaları garanti. Teknik heyet, Chedjou'nun yanında Semih-Denayer'den kimi oynatacağına henüz karar vermedi. Bilal-Yasin-Umut üçlüsünden hangi ikisinin oynayacağı da taktik çalışmalarda ortaya çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...