Murat Boz'dan evlilik sinyali

Düzenleyen:
Murat Boz'dan evlilik sinyali

MAGAZİN Haberleri

Kardeşim Benim filminde başlayan birliktelikleri ile gündeme bomba gibi düşen ünlü çift evlilik sinyali verdi

Film setinde başlayan aşkları doludizgin devam eden Murat Boz’la Aslı Enver’in ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Ünlü popçu önceki gece yaptığı açıklamayla sevgilisine evlilik mesajı yolladı.

Sürpriz aşklarıyla ilgi odağı olan Murat Boz-Aslı Enver çifti önceki gece Kuruçeşme’deydi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisini saatlerce sette bekleyen ve muhabirlerin bu konuda yönelttiği soruları, “Evet beklerim, gerekirse 10 saat beklerim” diye cevaplayan ünlü popçu, son açıklamasıyla evlilik sinyali verdi.
 
STÜDYODAN BİRLİKTE ÇIKTILAR
 
Sevgililer, önceki gece saat 03.00 sularında Boz’un yeni albüm çalışmasını sürdürdüğü stüdyo çıkışı objektiflere takıldı. Ayaküstü soruları yanıtlayan ikili, mutluluk pozları verirken Boz, kısa süre önce yaptığı “10 saat beklerim” açıklaması hatırlatılınca, “Geçen sefer de söyledim. Ben, Aslı’yı 10 saat değil, bir ömür beklerim” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...