Ankara'da kanlı gün: 4 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara'da kanlı gün: 4 ölü

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara’da sokak ortasında KOM'da görevli kadın polis N.T.B. ile yanındaki sivil Ş.D. öldürüldü. Kadın polisi vuran kişinin de Asayiş Şube'de görevli polis A.Y. olduğu öğrenildi. Ankara'da diğer kanlı saldırı ise Mamak'ta yaşandı. Silahlı bir kişi ağabeyi ve yengesine kurşun yağdırıp intihar etti. Hastaneye kaldırılan ağabey kurtarılamadı. İki olayda şimdiye kadar toplam 4 kişi hayatını kaybetti.

Ankara’da sokak ortasında KOM'da görevli kadın polis N.T.B. ile yanındaki sivil Ş.D. öldürüldü. Kadın polisi vuran kişinin de Asayiş Şube'de görevli polis A.Y. olduğu öğrenildi. Ankara'da diğer kanlı saldırı ise Mamak'ta yaşandı. Silahlı bir kişi ağabeyi ve yengesine kurşun yağdırıp intihar etti. Hastaneye kaldırılan ağabey kurtarılamadı. İki olayda şimdiye kadar toplam 4 kişi hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Çankaya Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde gerçekleşti. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.Y., Organize Şube Müdürlüğü'nde görevli kadın polis memuru N.T.B ve yanındaki Ş.D.'yi silahla vurarak öldürdü.  Polis memuru A.Y daha sonra teslim oldu. A.Y'nin N.T.B'nin eski eşi olduğu belirtildi.

Öte yandan Devrek Yarı Açık Cezaevinden izinli çıkan bir mahkum, Ankara'nın Mamak ilçesinde evli çifti tabancayla öldürdükten sonra kendini vurdu. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Devrek Yarı Açık Cezaevinden izinli olarak çıkan ve Ankara'ya gelen Aytekin Ş, Mamak Saime Kadın Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle Bülent S. ve eşi Aysun S'ye tabancayla ateş etti. Aytekin Ş, ardından silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti. Evli çift, olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan Aytekin Ş. Ankara Hastanesine kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...