Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dizi dizi kavgalar

Düzenleyen:
Dizi dizi kavgalar

MAGAZİN Haberleri

Her meslekte olduğu gibi oyunculukta da gergin anlar ve stres yaşanıyor. Fakat bazı dizi setlerinde yaşananlar ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtiyor. Oyuncular arasındaki kavgalar hem diziyi hem rol arkadaşlarını etkiliyor. Kimi anlaşamayıp ‘dizide’ ölüyor. Kimi mobbing uygulayıp karşı tarafı çökertiyor. Tabii iki taraf da kendini savununca ‘Hangisine inanalım şimdi’ diyor izleyici. Bu hafta gündemde olan Erkan Petekkaya-Nurgül Yeşilçay arasında durulmayan gerginlikten yola çıkarak dizi setlerindeki kavgaları ele aldım.

GİZEM DUMAN

Nurgül mü haklı Erkan mı?

Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın bir anda ayrılması herkesi şaşırttı. Petekkaya, Nurgül Yeşilçay için “Gerçek o kadar kötü ki anlatırsam yer yerinden oynar” dedi. Yeşilçay bu lafa köpürdü ve “Erkekliğini kadınlığım üzerinden taçlandıramazsın” cevıbını verdi. Yeşilçay, “Reytingler düşünce kendine bunu yediremedi. E tabi birine çamur atması lazımdı o da ben oldum. Bana mobbing uyguladı. Ben de dayanamadım ayrıldım” sözleriyle polemiği büyüttü. Erkan Petekkaya ise bu iddialar üzerine sessiz kalmadı. “Asıl Nurgül beni taciz etti” diyen Petekkaya “Söylediği her şey sapına kadar yalan. Ben Nurgül’ün nesini taciz edeceğim? Beyonce mi o? Bilime aykırı, akla aykırı” şeklinde konuştu. Öte yandan kavgalı iki oyuncunun bir yıl önce çekilmiş samimi dans görüntüleri ortaya çıktı. Artık siz karar verin...

 

Dizi dizi kavgalar

Lale Devri

Tokat attım ama bi’ sor niye

Lale Devri’nde yaşananlar tam bir kördüğüm. Dizide hiçbir oyuncu diğeriyle konuşmuyor. Sette motor denildiğinde herkes rolünü yapıyor. Tabii o ruh hâliyle nasıl dizi çekiyorlardı o da muamma. Yaşanan en acı olay ise, Kenan Bal’ın Gül Onat’a tokat atması... “Yaptığım doğru demiyorum ama tahrik vardı. Bütün kadınlardan özür diliyorum” diyen Kenan Bal yaşadığı pişmanlığı ağlayarak anlatmıştı. Bu tür olayların yaşandığı dizi, uzun bile sürdü.

Dizi dizi kavgalar

Emanet

Alman kurdu mu Terrier mi kavgası

Emanet dizisinin setinde başrol oyuncuları arasında köpek krizi çıktı. Dizide Üsteğmen Fırat karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt, çok sevdiği Alman kurdu köpeğini çekimlerin yapıldığı Kapadokya’ya getirdi. Dizinin diğer başrol oyuncusu Özlem Yılmaz da Terrier cinsi köpeğiyle gelince olanlar oldu. Sette havlayan iki köpek, ekibi rahatsız etti. Alakurt ile Yılmaz arasında da ‘Senin köpeğin eğitimsiz, benim köpeğim mükemmel’ kavgası çıktı.

Dizi dizi kavgalar

ÇALIKUŞU

Kaprisli Fahriye

Genç oyuncu Fahriye Evcen ‘Çalıkuşu’ dizisinin çekimlerinde istediği makyajı yapamayan makyözle tartıştı. Bu sebepten çekimlere 3 saat ara verildi. Tam devam edeceği sırada bu defa da ışıkçıya sinirlenen Evcen, dayanamayıp seti terk etti. Evcen’in yaptıklarına anlam veremeyen set ekibi, bu kadar kapris yapan bir oyuncuyla bundan sonra nasıl çalışacaklarını kara kara düşünmüşlerdi. 

Alemin Kralı

Kameramanı yumrukladı

Şafak Sezer, dizide oynayan figüranlar çekimlerde gülüyor diye onlarla tartışmaya başladı. Kavgaya kameraman da karışınca sinirlerine hakim olamayan Şafak Sezer kameramana yumruk attı.

Fatmagül’ün Suçu Ne

Çay gerginliği

Fatmagül’ün Suçu Ne’nin başrol oyuncuları Engin Akyürek ile Beren Saat’in tartışması diziye ara verdirtmişti. Aralarının iyi olmadığı yönünde haberler çıkan iki genç oyuncu, set arasında çay içerlerken birbirleriyle kavga ettiler. Engin Akyürek’in elinde bulunan çayın, Beren Saat‘in koluna dökülmesi sete bir süre ara verilmesine sebep oldu. 

Kurt Seyit ve Şura

“Kıvanç’la oynama eziyeti sona erdi”

‘Kurt Seyit ve Şura’da rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Engin Şenkan sette kavga etti. Dizinin yapımcısı kavga haberlerini yalanlasa da, Engin Şenkan, karşılıklı oynadığı sahnede Kıvanç Tatlıtuğ’un gülmesiyle küplere binmiş, “O çocukla bir daha oynamam. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ben 70 yaşındayım. Terbiyesiz herif” diyerek seti terk etmişti.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...