Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nişantaşı'nda şüpheli bir şahıs gözaltında!

Düzenleyen:
Nişantaşı'nda şüpheli bir şahıs gözaltında!

GÜNDEM Haberleri

Nişantaşı'nda inceleme yapan polisi cep telefonuyla görüntülemeye çalışan bir şahıs, gözaltına alındı. Polis kollarına kelepçe taktığı şüpheliyi ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından polis ekipleri İstanbul'da güvenlik önlemlerini artırdı. Güvenlik önlemleri kapsamında polis ekipleri Nişantaşı'nda uygulama yaptı.

Bu sırada uygulama yapan polisi cep telefonuyla görüntülemeye çalışan bir şahıs, gözaltına alındı. Polis gözaltına aldığı şüphelinin kollarına kelepçe takarak ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Öte yandan, polis helikopteri de havadan güvenlik önlemi aldı. Öte yandan İstanbul Valisi Vasip Şahin, Nişantaşı'nda da patlama oldu iddialarına ilişkin "Nişantaşı'nda Bayrampaşa'da bombaların patladığı sosyal medyada konuşuluyor. Bunlar asılsızdır" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...