Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'dan İstanbul'a gezmeye gelmişlerdi

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Adana'dan İstanbul'a gezmeye gelmişlerdi

GÜNDEM Haberleri  / iHA

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralananlardan 2.5 yaşındaki Asya ve ablası 7 yaşındaki Elçin'in aileleriyle birlikte Adana'dan İstanbul'a gezmeye geldikleri öğrenildi. Saldırıda yaralanan iki kardeşin ameliyatları sürüyor

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan vatandaşların bazılarının tedavisi Şişli Etfal eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor.

Hastane önünde bekleyen yaralı yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Yaralıların arasında ise Adana'dan İstanbul'a gezmeye gelen bir ailenin kızları 7 yaşındaki Elçin ve 2, 5 yaşındaki Asya'nın da olduğu öğrenildi.

Asya'nın ameliyatta olduğu ve durumunun ağır olduğu belirtildi. Olay yerine gelen Asya ve Elçin'in yakınlarının üzgün oldukları görüldü.

Çevik kuvvet polisi ise hastane ve çevresinde güvenlik önlemi alındı. sağlık Bakanı Müsteşarı Eyüp Gümüş de hastaneye gelerek yaralıları ziyaret etti.

Saldırıda yaralanan 31 yaşındaki Bülent Mutlu'nun ablası Gülay Mutlu, "Kardeşim şuan ameliyatta. Durumuyla ilgili bilgi alamadık. Herkes gibi bekliyoruz. İşe gidiyordu. 31 yaşında. İstiklal Caddesi'nde çalışıyor" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...