İsveç'ten Türkiye açıklaması!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İsveç'ten Türkiye açıklaması!

SPOR Haberleri  / DHA

İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson, Türkiye ile oynanacak olan özel maç öncesi bir açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik sebebi ile ertelenmesi İsveç basınında gündeme oturdu.

İsveç basını, milli takımlarının 24 Mart Perşembe günü Antalya'da Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yapacağı hazırlık maçı öncesi, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik nedeniyle ertelendiğini duyururken, Türkiye ile İsveç arasında oynanacak milli maçın da iptal edilebileceğini iddia etti.

"İptal durumu yok, maçı oynayacağız"

Türkiye-İsveç maçının ertelenme durumu hakkında İsveç gazetelerinden Expressen'e bir açıklama yapan İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson, "Türkiye ile yapacağımız hazırlık karşılaşmasının iptal durumu yok, maçı oynayacağız. Şu an için plan gitmek, ama bu durumlar anlık değişir. Türkiye Futbol Federasyonu ile konuştuk, bize her türlü güvenceyi verdiler. Çok yüksek derecede güvenlik önlemleri aldıklarını bize ilettiler" şeklinde konuştu.

İsveç'in önemli gazetelerinden Aftonbladet ise, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ertelenmesi ile ilgili, "İstanbul derbisi terör tehditlerinden dolayı ertelendi" manşetini attı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...