Şehit olacağı içine doğmuş

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehit olacağı içine doğmuş

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Çorumlu Özel Harekat Polisi Emre Beker ile ilgili yürek yakan detay ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta izinli olarak Çorum’a gelen şehit Özel Harekat Polisi Beker, baba ocağı olan merkeze bağlı Boğabağı köyünü ziyaret etti. Burada mezar ziyareti yapan şehit polisin amcasına şehit olacağını söylediği öğrenildi.
“BEN ŞEHİT OLACAĞIM” 
Şehit polisle babasının amcalarının mezarını ziyaret ettiklerini dile getiren Mustafa Beker; “Birlikte mezara gittik. Annemle babamın mezarının arasında boş mezar yeri vardı. Bende şehit olduğum zaman beni buraya defnedin dedi. Amca buralara taş dizmişsiniz de bakalım benimi defnedeceksiniz yoksa başkasını mı dedi. Sonra Ben şehit olacağım dedi. Beni de buraya defnedin dedi. İçine doğdu. Bizimde içimize doğdu” dedi.
HOCASIDA ŞEHİT OLDU 
Öte yandan, şehit polisin 8 Aralık 2015 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Mesut Demirkan ile aynı köylü olduğu ve Demirkan’ın Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Polis Eğitim Merkezi’nde şehit özel harekat polisi Emre Beker’in hocası olduğu ortaya çıktı.
Özel Harekat Polisi Mesut Demirkan’ın yeğeninin eğitmeni olduğunu açıklayan amca Berker; “Mesut onun hocasıydı. Gölbaşı Eğitim Merkezi’nde onun eğitmeniydi. Mesut ona Boğabağı köyünden iki özel harekatçıyız diyordu. Emre, Mesut şehit olunca onun cenazesine katıldı. Bende şehit olacağım dedi. Çocuğu rahatsızdı. Ayda bir kez kontrole götürüyordu. Bu tarafa tayini isteyecekti nasip değilmiş. hepimiz yeri geldiğinde vatan için şehit olmaya hazırız”  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...