Kar Van'da 34 mahalle yolunu kapattı

Düzenleyen:
Kar Van'da 34 mahalle yolunu kapattı

YAŞAM Haberleri

Van ve ilçelerinde 2 gündür etkisini sürdüren karla karışık yağmur yerini kar yağışına bırakarak kenti beyaza bürüdü.

Başkale'de kar nedeniyle 34 mahalle yolu ulaşıma kapanırken, karla mücadele ekipleri kapanan yolları açmak için çalışma başlattı.

Bölgede yaşanan bahar havası yerini 2 gündür soğuk ve yağışlı havaya bıraktı. Karla karışık yağmurun etkili olduğu kentte dün akşam saatlerinde itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Kenti beyaza bürüyen kar yağışı Muradiye ilçe merkezinde 10, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştı. Sabah kar sürpriziyle uyanan esnaf ise bu aylarda kar yağışına alışık olduklarını fakat don olayının olmasının kötü olduğunu söyledi.

34 MAHALLE YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Başkale ilçesinde de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Başkale merkezde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, 34 mahalle yolu da ulaşıma kapandı. Kar yağışı ve fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, karla mücadele ekipleri kapanan yolları açmak için çalışma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...