Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksekova'da silah sesleri yükseliyor, top atışları yeniden başladı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Yüksekova'da silah sesleri yükseliyor, top atışları yeniden başladı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Yüksekova'da güvenlik güçlerinin başlattığı operasyon devam ederken, belirlenen hedeflere top atışları yapılıyor.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde güvenlik güçlerinin başlattığı operasyon devam ederken, belirlenen hedeflere top atışları yapılıyor. İlçeden zaman zaman yoğun silah sesleri duyuluyor. PKK'lı grupların etkisiz hale getirilmesi, oluşturdukları barikatların kaldırılıp, hendeklerin kapatılması için geçen hafta pazar gününden itibaren sokağa çıkma yasağının uygulandığı Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde dün gece başlayan top atışları bugün de sürdürüldü. Patlayıcı düzenelkli hendek ve barikatların yoğun olarak bulunduğu Orman, Kışla, Kaniheyder, Cumhuriyet ile Güngör Mahallesi'nin yanı sıra bugün Dize ve Kışla Mahalleleri'nde de top atışları ve silah sesleri duyuldu.
Yaklaşık 20 santimetre kalınlığında kar bulunduğu ilçede sabah saatlerinden itibaren yoğun şekilde sis görülürken, bir çok mahallede ise silah sesleri duyuldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...