Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi'nin şutu kadın taraftarın el bileğini kırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Messi'nin şutu kadın taraftarın el bileğini kırıldı

SPOR Haberleri  / AA

Villarreal-Barcelona maçında Messi'nin bir şutunda tribüne giden top Villarrealli kadın bir taraftarın el bileğinin kırılmasına neden oldu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 30. haftasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan Villarreal-Barcelona maçında Lionel Messi'nin çektiği bir şutta tribüne giden topun Villarrealli genç bir kadının el bileğini kırdığı ortaya çıktı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Villarreal kalesini karşıdan gören bir yerde Messi'nin çok sert vuruşunda kale direğinin üstünden tribüne giden topu eliyle çelmeye çalışan bir kadın taraftarın bileğini kırdığı belirtildi.

Barcelona kadını Nou Camp'ta maça davet etti

Maç anında Barcelona sağlık ekibinin genç kadına müdahale ederek, ilk tedavisini yaptığı bildirildi.

Barcelona Kulübü yöneticilerinin Messi'nin şutu sonrasında el bileği kırılan Raquel adlı genç kadını maç sonunda bularak, kulübün tesislerini ziyaret etmeye ve Nou Camp Stadı'nda bir maç izlemeye davet ettikleri açıklandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...