Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit komiser Ayhan Kıymacı'nın naaşı Hatay’a uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehit komiser Ayhan Kıymacı'nın naaşı Hatay’a uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Komiser Yardımcısı Ayhan Kıymacı’nın naaşı, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Hatay’a uğurlandı.

Terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin’de bombalı saldırıda şehit düşen Komiser Yardımcısı Ayhan Kıymacı için Mardin’de tören düzenlendi. Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Vali Ömer Faruk Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, şehit yakınları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Tören, şehidin naaşının devlet hastanesi morgundan alınıp, alana getirilmesiyle başladı. Saygı duruşu ve şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehit için dua okudu. 
Daha sonra şehidin naaşı, memleketi Hatay’a uğurlandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...