Levent Tüzemen: Linnes menajerine 'bana kulüp bul' demiş

Düzenleyen:
Levent Tüzemen: Linnes menajerine 'bana kulüp bul' demiş

SPOR Haberleri

Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaraylı Linnes'in menajerini arayarak 'bana takım bul' dediğini söyledi.

Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın devre arasında İsveç'in Molde Kulübü'nden transfer ettiği Martin Linnes hakkında şok bir iddiada bulundu. Tüzemen Galatasaraylı Linnes'in takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

TÜZEMEN'DEN LINNES İDDİASI

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından A Spor'da dün yaşanan olayların değerlendirmesini yapan Levent Tüzemen, bazı yabancı futbolcuların Türkiye'de son dönemde yaşanan terör olaylarını abarttığını savunarak şunları söyledi: "Bu kadar abartmanın anlamı yok. Hele Türkiye'de oynayan yabancıların abartmalarına anlam veremiyorum. Linnes abartmış, menajerine 'Bana takım bul' demiş. Öbür tarafta Podolski aynı şeyi söylüyor. Diğer tarafta Fenerbahçe'nin hocası Pereira Kayseri maçından sonra 'Ailem aklıma geldi. Bu ülkede devam etmenin bir anlamı var mı' dedi. Pardon yani ya! Bu kişilerin senin ülkene zarar veren ifadeler kullanmasını engelleyeceksin."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...