İsrailliler kahvaltı yaparken canlı bomba kapıda beklemiş

Düzenleyen:
İsrailliler kahvaltı yaparken canlı bomba kapıda beklemiş

GÜNDEM Haberleri

İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda canlı bombanın İsrailli grubu kahvaltı yaptıkları restoranın önünde beklediği ve kurbanları patlamanın olduğu yere kadar takip ettiği iddia edildi.

İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda canlı bombanın İsrail'lli grubu takip ettiği iddia edildi.

İSRAİLLİLER YEMEK YERKEN KAPIDA BEKLEDİ

İsrail gazetesi Jerusalem Online'ın haberine göre gazeteci Abdullah Bozkurt, saldırganın İsrail'li grubu, Beşiktaş'taki otellerinden çıktıktan sonra İstiklal Caddesi'ne kadar takip ettiğini söyledi. Henüz doğrulanmayan iddialara göre, saldırgan İsrailli grubu kahvaltı yaptıkları bir restoran yakınlarında bekledi ve grup dışarı çıkar çıkmaz üzerindeki bombayı patlattı.

KAHVALTI YAPARKEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan İsrail'li grubun patlamadan hemen önce bir restoranda kahvaltı yaptıkları anlara ait görüntüler de ortaya çıktı.

Saldırada hayatını kaybeden üç İsrail vatandaşının cenazeleri de dün İsraile ulaştı. Cenazeler bugün Ramat HaSharon, Tel Aviv ve Dimona şehirlerinde toprağa verilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...