Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine gitmedi

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine gitmedi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Süper Lig kulüplerinin başkanlarının Cumhurbaşkanı'na yaptığı ziyarete katılmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanlarını kabul etti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Süper Lig kulüplerinin başkanlarının Cumhurbaşkanı'na yaptığı ziyarete katılmadı.

YILDIRIM KATILMADI

Kulüpler Birliği Vakfı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Süper Lig AŞ panelinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret edileceği bildirilmişti. 3 Temmuz 2011'de yılında patlak veren şike sürecinden bu yana Erdoğan'la arası açık olduğu bilinen Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı'nın davetine icabet etmedi.

MOSTUROĞLU: FENERBAHÇE KULÜBÜ DE BU AİLENİN BİR PARÇASI

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım'ın toplantıda olmamasıyla ilgili soruya verdiği cevapta, "Ben ve Mithat Yenigün, Fenerbahçe'yi temsilen buradayız. Fenerbahçe Kulübü de bu ailenin bir parçası." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...