Pereira ertelenen derbiyi değerlendirdi: Kötü oldu

Pereira ertelenen derbiyi değerlendirdi: Kötü oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçının ertelenmesinin kendileri açısından sanıldığının aksine kötü olduğunu söyledi.

Portekizli teknik adam, takımın Braga maçının etkisinden kurtulduğunu belirterek, "Maça yüzde 100 hazırdık. Derbiyi kazanıp yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyorduk" dedi.  Pereira "Şimdi maçın oynanacağı tarih dahi belli değil. Belki o dönemde cezalarımız sakatlıklarımız olacak. Bizim için dezavantaj oldu. Ancak artık yapacak bir şey yok. Maçlarımızı kazanıp şampiyon olmalıyız" diye konuştu.

FENERBAHÇE'YE FIFA HATIRLATMASI
 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili sarılacivertli kulübün daha önce yaptığı 21 Mart Pazartesi günü oynama talebinin, milli maç haftası nedeniyle kabul edilmediğini açıkladı. FIFA kuralları gereği derbiyi 21 Mart Pazartesi günü oynatmanın mümkün olmadığını hatırlatan Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin 28 ve 29. hafta programlarının değiştirilmesine ilişkin yaptığı eleştirilere ise, "Lig ve kupa yayın programları göz önüne alınarak yeni düzenleme yapma gereği doğmuştur" yanıtını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...