Destek zamanı

Düzenleyen:
Destek zamanı

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takımın bir geçiş döneminde olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, "Tartışma değil, birlik zamanı" dedi

Bu sezon ligde istediğini bulamayan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Hami Mandıralı, "Bugün yaşanan sıkıntıları tartışma zamanı değil. Hep birlikte takıma destek olmalıyız" dedi. Mandıralı, Trabzonspor Dergisi'nde yer alan yazısında, bu sezon sahada arzulanan bir takım izletemediklerini ifade ederek, "Trabzonspor'un gerçekleriyle örtüşmeyen ve sizleri olduğu kadar benim de içimi acıtan bu sezonki durumumuz için mazeret üretmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bugün herkesin desteğiyle takımı layık olduğu yerlere taşıma zamanı. Tartışılacak ne varsa sezon sonuna bırakılmalı ve bütün enerjimizi sahaya yönlendirmeliyiz" diye konuştu. 
Devre arasında sert konuştu
Öte yandan bordo-mavili takımda göreve geldiği günden itibaren alınan başarısız sonuçların sebebi olarak gösterilen Hami Mandıralı, Sivasspor galibiyeti ile rahat bir nefes aldı. Karşılaşmanın ardından başta Esteban ve Ramazan olmak üzere bütün futbolcularını tek tek tebrik eden Mandıralı, "İstediklerimizi yapamasak da kazanmayı başardık. Bu bir başlangıç olsun ve bundan sonraki haftalarda hem iyi oyun, hem de üç puanları devam ettirelim" dedi. Bu arada Hami Hoca'nın Sivasspor maçının devre arasında soyunma odasında sert bir konuşma yaptığı  ve özellikle ilk yarı sonunda çıkardığı Okay ile Marin'i sert bir dille uyardığı ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...