G.Saray-Beşiktaş maçından sonra!

Düzenleyen:
G.Saray-Beşiktaş  maçından sonra!

SPOR Haberleri

F.Bahçe Başkanı’nın Pereira'ya sözleri tartışma konusu oldu

Derbinin güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenmesi sonrası, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Teknik Direktör Vitor Pereira'yla yaptığı konuşma, sosyal medyada tartışmalara sebep oldu. İkili arasındaki diyalog kulüp televizyonundan ekrana getirildi. Yıldırım'ın Pereira'ya yönelik, Türkçe olarak ve el işaretleriyle, "Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra" sözleri, sosyal paylaşım sitelerinde, henüz tarihi açıklanmayan derbinin ne zaman oynanacağının nasıl bilindiği eleştirilerini beraberinde getirdi. Görüntüler, sosyal medyada bir anda yayılırken, özellikle şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile rekabette olan Beşiktaş'ın taraftarlarının tepkileri dikkati çekti. FB TV kameramanı o konuşmanın ardından diyaloğun geçtiği bölgeden uzaklaştı. 
F.Bahçe bildiriyle yalanladı
Sosyal medyada TT olan konu üzerine bir açıklama yapan F.Bahçe Kulübü'nün bildirisinde, "Başkanımızın bahsi geçen yayın sırasında teknik direktörümüz Vitor Pereira ile, bambaşka bir konu ile ilgili konuştuğunu belirtmekle birlikte, daha önce erteleme maçı bulunan rakip takım yöneticilerinin fikstür ile ilgili taleplerini içeren konuşmalarda da olduğu gibi, tarafımızın ve Galatasaray’ın maç tarihiyle ilgili görüş beyan etmesi hususunda bir beis görmemekteyiz" denildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...