Belçika Başbakanı: 'Korktuğumuz başımıza geldi'

Düzenleyen:
Belçika Başbakanı: 'Korktuğumuz başımıza geldi'

DÜNYA Haberleri

Belçika Başbakanı Charles Micheal, Brüksel’de uluslararası havalimanı ve metroda gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından yaptığı açıklamada, “Korktuğumuz başımıza geldi” dedi.

Brüksel’de bulunan Zaventem Havalimanı'nda ve AB kurumlarının da bulunduğu Schuman Meydan yakınlarında bulunan metroda terör saldırıları gerçekleştirildi. Saldırıların ardından Belçika Başbakanı Charles Micheal, olaylarla ilgili açıklama yaptı.

'KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELDİ'

Çok sayıda ölü ve yaralının bulunduğunu ifade eden Micheal, “Korktuğumuz başımıza geldi” dedi. Bugünün ülke için karanlık bir gün olduğunu ifade eden Micheal, “Sakin ve dayanışma içinde olmalıyız. Zor zamanlarla karşı karşıyayız. Birlik olarak bu zorluklarla mücadele etmeliyiz” şeklinde konuştu.  Belçika savcısı ise havalimanındaki saldırılardan birinin büyük ihtimalle intihar saldırısı olduğunu kaydetti. 
 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...