Ahmet Çakar: EURO 2016 Tehlikede

Düzenleyen:
Ahmet Çakar: EURO 2016 Tehlikede

SPOR Haberleri

Spor yazarı Ahmet Çakar, peş peşe yaşanan terör saldırıları nedeniyle 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin tehlikeye girdiğini iddia etti.

Ankara ve İstanbul'da yaşanan bombalı saldırıların ardından, bu sabah Belçika'nın başkenti Brüksel'de meydana gelen terör saldırıları sonrası Ahmet Çakar, flaş bir iddia ortaya attı.

"EURO 2016 TEHLİKEYE GİRDİ"

Spor yazarı Ahmet Çakar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Fransa'da gerçekleşecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinin (EURO 2016) tehlikeye girdiğini yazdı.

KASIM AYINDA FRANSA, KANA BULANMIŞTI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Kasım ayında Paris'te 127 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırılarının ardından Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, EURO 2016 organizasyonundan vazgeçebileceklerini söylemişti. Le Graet, "EURO 2016 için zaten endişeler vardı. Artık görülüyor ki bu endişeler güçlendi" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...