Ahmet Davutoğlu AK Partili gençlerle buluştu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ahmet Davutoğlu AK Partili gençlerle buluştu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Gençlik Kolları İl Başkanları, MKYK İstişare, Eğitim Kampı toplantısında gençlerle buluştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları, MKYK İstişare, Eğitim Kampı toplantısında gençlere tavsiyelerde bulundu.

Davutoğlu, Kızılcahamam'da bir otelde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları, MKYK İstişare, Eğitim Kampı toplantısına katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

"Psikolojik alanda öz güven, ahlaki alanda mahviyet"

Toplantıda gençlere çeşitli tavsiyelerde bulunduğu belirtilen Başbakan Davutoğlu'nun, gençlerden, psikolojik alanda öz güven, ahlaki alanda mahviyet, zihniyet alanında müktesebat, iletişim alanında samimiyet ve teşkilatlanma alanında disiplin konularına önem vermelerini istediği kaydedildi.

Davutoğlu'nun, medeniyet anlayışını kavramak için de varoluş, mekan, tarih, medeniyet ve siyasi idraklarını iyi geliştirmeleri gerektiğinin altını çizdiği ifade edildi.

Davutoğlu'nun, "Kurtuba ve Buhara uzaklıklarına rağmen neden aynı medeniyet havzasında sayılıyor, işte bu idrakten dolayı. Medine ve İstanbul'u farklı zamanlarda ve mekanlarda aynı şekilde inşa eden anlayış, işte bu varoluş idrakidir" dediği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...