Algı operasyonu

Düzenleyen:
Algı operasyonu

SPOR Haberleri

Alman gazetesi, yıldız oyuncunun G.Saray’dan ayrılmak istemediğini açıklamasına rağmen, “Poldi oğlu için endişeli” diyerek Türkiye’deki hain saldırıları ön plana çıkardı

Ülkemizde üst üste meydana gelen hain saldırılar ve can kayıpları yürekleri dağlarken, olaylar halkın büyük kesminde ve dolayısıyla futbolcularda da psikolojik tahribat oluşturdu. G.Saray-F.Bahçe derbisinin ertelenmesinin ardından özellikle sarı-kırmızılı takımın iki yıldızı Sneijder ile Podolski'nin takımdan ayrılacağına yönelik haberler yapılırken, Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild de bu furyaya konuyu "terörle" birebir ilişkilendirerek katıldı. G.Saray'ın Alman golcüsü ile konuşan Bild gazetesi, "Poldi oğlu için endişeli" başlığıyla verilen haberde Alman futbolcunun oğlunun okulu sebebiyle kulüp değiştirebileceği vurgulandı. Podolski’nin Paris ve Hannover olaylarından 4 hafta sonra üst üste terörü hissettiği belirtilen haberde, derbinin bomba ihbarı sebebiyle ertelendiği, bir gün öncesinde yine İstanbul’da bir canlı bomba saldırısının olduğu hatırlatıldı. 

En önemlisi ailem
Bild gazetesinin haberinde bir hafta öncesinde Ankara’daki saldırıda aralarında Podolski’nin takım arkadaşı Umut Bulut’un babasının da bulunduğu toplam 36 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Galatasaray'dan ayrılmak istediği yönündeki haberleri yalanlayan Podolski’ye “Hâlâ futbolu düşünebiliyor musun?” sorusunun yönetildiği, Alman oyuncunun, “Futbolu çok seviyorum. Bana çok şey verdi. Ama hayatta çok daha önemlisi var; o da ailem. Tehlike varsa insanın endişelenmesinden daha mantıklı ne olabilir?" cevabını verdiği belirtildi. Gazetenin "Oğlunun eğitimi sebebiyle ayrılmak istiyor" diye girdiği haberde daha çok terör vurgusunu ön plana çıkararak "Algı operasyonu” yapması dikkat çekti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...