Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig'in eski yıldızına Barcelona kancası

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
Süper Lig'in eski yıldızına Barcelona kancası

SPOR Haberleri  / Sporx

Sezon başında Bursaspor'dan Villarreal'e giden Cedric Bakambu için Barcelona iddiası geldi.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yeni sezon için kadroya 1 golcü takviyesi yapması beklenirken, Villarreal'den Cedric Bakambu'nun listeye girdiği belirtildi. Mundo Deportivo'nun iddiasına göre, Bursaspor'dan sezon başında "Hayallerim var, La Liga'ya gideceğim"  sözleriyle ayrılan Cedric Bakambu, kısa sürede La Liga'ya adapte oldu ve Barcelona'nın da dikkatini çekti. Katalanların Villarreal ile oynadığı mücadelede teknik direktör Luis Enrique'nin de beğendiği Bakambu, sahada kaldığı 71 dakikada her şeyini ortaya koyarak, Barça savunmasına zor anlar yaşattı ve kalitesini gösterdi. İsabetli bir transfer olduğunu gösteren ve Villarreal'e büyük katkı sağlayan Bakambu için sezon sonunda bir girişimin olacağı iddia edildi. 7.5 milyon euroya alınan oyuncunun bonservisi konusunda detay verilmezken, şu andaki bonservisi ise 10 milyon euro olarak değerlendiriliyor.

24 yaşındaki yıldız bu sezon Villareal formasıyla 40 maça çıkarken 17 gol atıp 4 asist yapma başarısı gösterdi. Ligde ise 27 mücadelede 11 golü bulunuyor. Kongo asıllı Fransız futbolcunun sözleşmesi 2020'de sona erecek.
Süper Lig'in eski yıldızına Barcelona kancası

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...