Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hande Subaşı boşandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hande Subaşı boşandı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Eski Türkiye güzeli manken Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi iş adamı Can Tursan anlaşmalı olarak boşandı. Birbirlerinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmayan çift, adliyeden birlikte ayrıldı.

2012 yılında iş adamı Can Tursan ile hayatını birleştiren 2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı bugün görülen davanın ardından boşandı. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na avukatları ile birlikte gelen çift, bir süre davanın görüleceği Aile Mahkemesi’ne ayrı ayrı girdi. Hande Subaşı’nın menajeri Ayşegül Bafralı da destek olmak için duruşma salonunu önünde bekledi. Duruşmanın başlamasıyla birlikte salona geçen çiftin birbirlerine bakmamaya gayret ettikleri görüldü. Dosyadaki gizlilik kararı nedeniyle salona basın mensupları ve seyirci alınmadı.
Bir önceki duruşmada, aralarındaki sorunları çözmeleri için çifte iki hafta süre veren mahkeme hakimi, boşanmak isteyip istemediklerini tekrar sordu. Çift, hakime boşanmakta kararlı olduklarını belirterek, aralarındaki sorunları hallettiklerini söylediler. Mahkeme, tarafların talebi üzerine çiftin boşanmasına karar verdi. Yaklaşık 15 dakika süren duruşmanın ardından çiftin yüzünün asık olduğu görüldü. Açıklama yapmak istemeyen Subaşı ve Tursan, otoparka inmek üzere adliyeden birlikte ayrıldı.
Öte yandan çiftin birbirlerinden herhangi bir maddi veya manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmadıkları öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...