Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit Piyade Uzman Çavuş Atcı son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit Piyade Uzman Çavuş Atcı son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Raşit Atcı, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Raşit Atcı, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Atcı'nın (28) cenazesi, Mardin'de 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki törenin ardından askeri uçakla Kahramanmaraş'a getirildi. Ulu Cami'de düzenlenen törende, şehidin ağabeyi, kardeşinin tabutunun yanından ayrılmadı. Müftü Muhammed Gevher'in yaptığı duanın ardından cenaze namazı kılındı. Şehidin naaşı askerlerin omuzunda bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu.

Evli ve 1 yaşında Rabia Begüm isminde kızı bulunan şehidin eşi Ebru ve annesi Rabia Atcı, törende şehidin naaşına sarılıp, gözyaşı döktü.

"Cennete gitti yavrum baban"
Cenazenin götürülüşü sırasında şehidin eşi Ebru Atcı kucağındaki kızıyla, bir uzman çavuşun yanına gelerek, "Bak kızım babanda bundan giyiyordu. Yiğidim, Raşit'im de uzman kıyafeti giyiyordu. Şimdi cennete gitti yavrum baban" diyerek ağıt yaktı. Türk bayraklarıyla donatılan Trabzon Caddesi'nde askeri bandonun bulunduğu kortej eşliğinde tekbirler getirilerek bir süre taşınan şehit Atcı'nın cenazesi, Bulutoğlu Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...