Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uşak 358 kilo uyuşturucu yakıldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Uşak 358 kilo uyuşturucu yakıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Uşak'ta son iki yılda ele geçirilen 358 kilo 868 gram esrar ile birlikte bir miktar uyuşturucu nitelikli hap ve hintkeneviri, polis tarafından yakılarak imha edildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince son iki yıldaki 44 operasyonda; 358 kilo 868 gram esrar, 395 uyuşturucu nitelikli hap ve 104 kök hintkeneviri ele geçirildi. Adli süreci tamamlanan uyuşturucu maddeler, imhası için Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu'na getirildi. Uşak Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, Cumhuriyet Savcılığı ve polis nezaretinde, üzerine dökülen mazotla yakılarak imha edildi.
Uyuşturucuyla mücadelesinin aralıksız süreceğini vurgulayan Vali Yardımcısı Kaya, "Mevzuat gereği yargı aşaması tamamlanmış bu maddeler belirli süreler dahilinde komisyon nezaretinde imha edilmektedir. Maalesef genç yaşta uyuşturucu madde kullanımı son yıllarda artmıştır. Ancak emniyet güçlerimizin özverili çalışmaları sonucu bu durumu kontrol altına alma adına ciddi çalışmalar yapıyor. Kamuoyuna uyuşturucu maddelerin ne kadar zararlı olabileceğini anlatacak medyadır. Ailelere de bu konuda büyük görevler düşmektedir" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...