Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım'dan flaş terör hamlesi

Düzenleyen:
Milli Takım'dan flaş terör hamlesi

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Milli takımımız İsveç maçına terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, "Milli takımımız İsveç maçına terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak. Tüm Avrupa, bizim ne hissettiğimizi, yaşadığımızı kendisi de anlamıştır. Çünkü biz şimdi onların neler hissettiğini anlıyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu, DYO Boya Fabrikaları ve lastik firması Petlas'la sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Ay yıldızlı takımın İsveç ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını yaptığı Antalya Regnum Carya Golf Resort'da yapılan törene Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli futbolcular, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu katıldı.

"TERÖR PANKARTIYLA ÇIKACAĞIZ"

Törende konuşan Federasyon Başkanı Demirören, Türkiye'de ve son olarak da Belçika'da terör olayları yaşandığını belirtirken şunları söyledi:

"Terörü hep beraber lanetliyoruz ve üzülüyoruz. Milli takımımız terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak. Tüm Avrupa'nın bunu görmesini istiyoruz. Bizim ne hissettiğimizi yaşadığımızı kendileri de anlamıştır. Çünkü biz şimdi onların neler hissettiğini anlıyoruz. Milli takımımıza Avrupa'da başarılar diliyorum."

İmzalanan ek sponsorluk anlaşmalarıyla Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2016 bütçesini karşıladıklarını dile getiren Demirören, "Bu anlaşmalarla futbolumuzun değeri artıyor. Milli takımımızın Türk futbolunun marka değerinin artmasına öncülüğü sürecek. Zor zamanlar, birlik, beraberlik zamanıdır. DYO'ya böyle bir dönemde milli takıma destek olduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

"İNANILMAZI BAŞARDIK"

Yıldırım Demirören, A milli takımın EURO 2016'ya katılım sürecinde uzun ve zorlu yoldan geçtiklerini söyledi. EURO 2016'ya katılma hakkı kazanarak A milli takımın inanılmazı başardığını kaydeden Demirören, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin ümidini kaybettiği anda hocamız ve futbolcular yüzümüzü güldürdü. Terörü hep beraber lanetliyoruz lanetlemeye devam edececeğiz. Kamuoyu şunu bilmeli, bu vatan bölünmez."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...