Belçika-Portekiz Maçının Yeri Değişti

Düzenleyen:
Belçika-Portekiz Maçının Yeri Değişti

SPOR Haberleri

Belçika ile Portekiz arasında 29 Mart'ta oynanması planlanan hazırlık maçı terör olayları nedeniyle önce iptal edildi, daha sonra Leiria kentine alındı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de dün yaşanan terör saldırıları sebebi ile 29 Mart'ta oynanması gereken Belçika-Portekiz hazırlık maçının yeri değişti. Daha önce Brüksel'de oynanması planlanan maç güvenlik sebebi ile Portekiz'in Leiria kentine alındı.

MAÇIN YERİ DEĞİŞTİ

Belçika Futbol Federasyonunun yapmış olduğu açıklamaya göre, Brüksel şehrinde yaşanan terör saldıları sebebi ile kente ki üst düzey güvenlik önlemleri yaşattığını ve bu ortamda futbol maçı oynanamayacağı için karşılaşmanın yerinin değiştiği açıklandı.

İKİ İDMAN İPTAL EDİLMİŞTİ

Bu arada Belçika Futbol Federasyonu yaptığı açıklamanın devamında yaşanan olağanüstü durumdan dolayı dünkü ve bu sabahki idmanları iptal olan milli takımın bugün TSİ 17.30'da King Baudouin Stadyumu'nda ilk idmanına çıkacağını açıkladılar. Antrenman basına ve taraftara kapalı olacak. Antrenman sonunda ise Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Wilmot bir basın toplantısı gerçekleştirecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...