iPhone SE: Önsiparişler başladı

Düzenleyen:
iPhone SE: Önsiparişler başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, iPhone SE ve iPad Pro 9.7'nin yurtdışı önsiparişlerini almaya başladı.

Apple, üç gün önce resmi tanıtımını gerçekleştirdiği iPhone SE ile iPad Pro 9.7'nin yurtdışı önsiparişlerini almaya başladı.
iPhone SE'nin 16GB'lık taban varyasyonu $400 iken, 64GB'lığı için $500 istiyor Apple. Bugün sipariş verilmesi halinde 31 Mart'ta teslimat gerçekleşecek. Gerçi forumlardan baktığımız kadarıyla 64GB'lığın altın ve gül kurusu seçeneklerinde biraz gecikme yaşabilir imiş.
iPad Pro 9.7'nin taban vesiyonu ise (32GB-Wi-Fi) $600 iken, kalem ve klavyeyi de almak isteyenler sırasıyla $100 ve $150 daha ödeyecek. Benzer şekilde bugün önsipariş verilirse, 31 Mart'ta elinize geçiyor.
Tabii başta belirttik ama bir kez daha altını çizelim. Önsiparişler şimdilik sadece ilk parti sevkiyatın yapılacağı ülkeler için geçerli. Yani ABD, Avustralya, Kanada, Çin, İngiltere, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Yeni Zelanda, Portoriko ve Singapur. Bizde iPhone SE'nin sipariş tarihi 29 Mart; fiyatsa 2.000 ve 2.400 TL. iPad Pro 9.7'nin satışı ise 31 Mart.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...