Yolcu otobüsünde ''canlı bomba'' alarmı

Düzenleyen:
Yolcu otobüsünde ''canlı bomba'' alarmı

GÜNDEM Haberleri

Ankara'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsü, yolcular arasındaki 2 kişinin ''canlı bomba'' olabileceği ihbarı üzerine takibe alındı. Düzce Otogarı'nda otobüsten indirilen 2 kişi, polisin üst araması ve kimlik kontrolünde suç unsuruna rastlanmaması üzerine serbest bırakıldı.

Ankara'dan İstanbul'a giderken Bolu Otogarı'nda duran yolcu otobüsünde yolcular arasında bulunan siyah pardesülü kadın ile yanındaki erkeğin ''canlı bomba'' olabileceği ihbarı polisi harekete geçirdi.

Otogara sevk edilen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Düzce'ye harekete eden otobüsü takibe aldı.

Otobüs, Düzce Otogarı'nda yolcu indirmek ve almak için durdu. Otobüsten indirilen B.G. adlı kadın bilet satış ofisine götürüldü. Kadın ve erkeğin çantalarını da polisler taşıdı.

Kadın ile erkeğin üzerleri ve çantaları arandı. 2 kişinin kimlik sorgulamaları da yapıldı. Aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Düzce'de oturdukları öğrenilen kadın ve erkek, daha sonra evlerine gitti.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "İstanbul'a seyir halindeki otobüste yolcu olarak bulunan B.G. adlı kadın ve yanındaki diğer kişinin 'canlı bomba' olduğuna ilişkin iddialar üzerine Düzce Otogarı'nda önleyici hizmetler kapsamında asayiş büro amirliğince üst aramaları yapılmıştır. Herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamıştır. Olayla ilgili gözaltı yapılmamış ve bir soruşturma açılmamıştır" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...