Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde operasyonlar başlıyor

Düzenleyen:
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde operasyonlar başlıyor

GÜNDEM Haberleri

PKK'lıların hendek kazıp barikat kurarak terör estirdiği ilçelere bir yenisi daha eklendi. Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki 18 mahalle ve köyde bugün saat 11.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Konuya ilişkin Silvan Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması huzur ve güvenliğinin, kişi dokunulmazlığının tasarrufa müteallik emniyetin kamu huzurunun sağlanması amacıyla Silvan Kaymakamlığı’nca 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun 32/Ç maddesi gereğince 25 Mart 2016 günü saat 11.00'dan geçerli olmak üzere Boğazönü, Demirkuyu, Özlüce, Dönenkaya, Taraklı, Esenyol, Duruseven, Gürpınar, Arıköy, Taşpınar, Çiğdemli, Toklar, Kayadere, Kazandağı, Kalemli, Arataş, Başdeğirmen ve Pınar köyü ve mahallelerinde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının uygulanmasına karar verilmiştir” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...