Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orgeneral Hulusi Akar'dan kararlılık mesajı

Düzenleyen:
Orgeneral Hulusi Akar'dan kararlılık mesajı

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, terörle mücadeledeki kararlılığı gözler önüne getirdi. Akar, teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveri ile yürütülen mücadelenin kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Milletin huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveri ile yürütülen mücadelenin kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile birlikte Mardin’de devam eden operasyonlarda şehit olan askerlerin cenaze törenine katıldı.

ORGENERAL AKAR, NUSAYBİN’DE İNCELEME VE DENETLEMELERDE BULUNDU
Orgeneral Akar, cenaze töreninin ardından "Teröristle Mücadele Harekatı" icra eden birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Nusaybin’e geçti. Burada, operasyonların icrasında hep birlikte, büyük bir dayanışma içerisinde kahramanlık ve fedakarlık örneği gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet mensupları ile görüşen Orgeneral Akar’a, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok ve Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak da eşlik etti.

Orgeneral Hulusi Akar'dan kararlılık mesajı

"SİVİL HALKIN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN AZAMİ GAYRET GÖSTERİLECEK"
Açıklamada, "Yapılan görüşmelerde Orgeneral Akar tarafından, daha önce icra edilen operasyonlarda olduğu gibi bundan sonra da sivil halkın zarar görmemesi için azami gayretin gösterileceği, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveri ile yürütülen mücadelenin kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edeceği vurgulanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...