Yanal olmazsa Çalımbay

Düzenleyen:
Yanal olmazsa Çalımbay

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'ya oynattığı istikrarlı ve güzel futbol ile dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, Ersun Yanal'ın alternatifi olarak belirlendi

Trabzonspor yönetiminde teknik adam konusunda yeni bir isim seslendirilmeye başlandı. Gelecek sezon takımı başarılara taşıyacak bir teknik adama emanet etmek isteyen bordo-mavili yönetimin yerli hocaya karar vermesi durumunda Rıza Çalımbay ismini de gündemine alacağı öğrenildi. Takımın eski çalıştırıcısı Ersun Yanal camianın en sıcak baktığı yerli isim olarak öne çıkıyor. Yönetimdeki önemli bir kesimin ise Kasımpaşa’da görev yapan Çalımbay’ın takımın başına geçmesi yönünde görüş bildirdiği ortaya çıktı. Yönetimin Trabzon kanadını oluşturan isimler Çalımbay'ı takımın başında görmek isterken, İstanbul kanadını oluşturan isimler ise Ersun Yanal için yoğun mesai harcıyor.
Lucescu işi bitmedi
Başkan Muharrem Usta’nın ise konuda henüz net karar vermediği önceki gün bir televizyon programındaki sözlerinden anlaşıldı. 'Mircea Lucescu defteri kapandı mı?' sorusuna 'Hayır' cevabı vermeyen Usta'nın, yeni sezon öncesi ilk olarak Rumen teknik adamla görüşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan seçim vaadi olarak gösterdiği Lucescu'yu getirmediği için camiadan tepki almaya devam etmesi sebebiyle de Muharrem Usta'nın yeniden Lucescu ile anlaşma zemini aradığı da gelen bilgiler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...