Hakan Balta için yoğun çalışma

Hakan Balta için yoğun çalışma

SPOR Haberleri

İsveç ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Hakan Balta'da sorun ayak bileğinde

Türkiye Milli Takımı'nın İsveç ile oynadığı maçın 37. dakikasında sakatlanarak kenara gelen daha sonra yapılan tetkikler sonucunda milli takım kadrosundan çıkardılan Hakan Balta'nın tedavisine başlandı. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ayak bileğinde distorsiyon oluştuğu ve dış yan bağlarının zedelendiği belirtilirken, Hakan'ın kısa sürede sahalara dönmesi için çalışılıyor.

SİNAN VE SABRİ İYİLEŞİYOR

 Hollanda Milli Takımı'nın Fransa ile oynadığı dostluk maçında oyuna devam edemeyen, Wesley Sneijder'ın ilk tetkikleri Hollanda'nın Amsterdam kentinde yapılacak. Sağ bacak arka adalesinde sorun olan Hollandalı maestronun durumuyla ilgili son karar bu tetkiklerin sonuçları ışığında verilecek. Öte yandan sakatlık sonrası tedavileri süren Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu, fizyoterapistler eşliğinde salonda çalışmalarını sürdürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...