Yönetimden Chedjou'ya: Yazı bekle

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Yönetimden Chedjou'ya: Yazı bekle

SPOR Haberleri  / Sabah

Performansından memnun olunan Aurelien Chedjou’nun sözleşme uzatma isteğine yönetim, “Sezon sonunu bekle” cevabını gönderdi

2013'ten beri sarı-kırmızılı formayı giyen Aurelien Chedjou, sözleşmesinin sezon sonunda uzatılmasını beklerken, yönetim Kamerunlunun performansından memnun olmasına karşın acele etmiyor. 2.2 milyon Euro garanti para ve 10 bin Euro maç başı ücreti alan Chedjou'dan memnun olan yönetim başarılı stopere, "Sezon sonun bekle" mesajını gönderdi. Semih'in beklentileri karşılayamadığı, Hakan ve Denayer'in sakatlıklarla boğuştuğu bu sezon savunmanın tek ayakta kalan ismi olan Chedjou'nun sözleşmesi 2017 yazında sona eriyor. Son olarak maaş bütçesini düşürmeyi planlayan yönetimin Chedjou dahil tüm oyunculara maç başı ücreti için 25 maç kıstası koymayı planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...