Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'7 statta çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'7 statta çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı'

SPOR Haberleri  / AA

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, inşaat çalışmaları süren statlardan 7'sinde yapım çalışmalarının yüzde 70'inin tamamlandığını, yeni statların ülke futbolu için önemli bir atılımı ortaya çıkaracağını bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yeni stat yatırımlarına ilişkin yazılı açıklamasında, futbolseverlerin, takımlarının karşılaşmalarını çok kısa bir süre sonra yeni statlarında izlemeye başlayacaklarını belirtti.

Türk futbolunun çehresini değiştirecek stat projelerinde sona gelindiğini bildiren Kılıç, şunları kaydetti:

"Yapılan hummalı ve yoğun çalışmalarımızın meyvelerini bu yıl itibarıyla almaya başlayacağız. Türkiye'nin dört bir yanına inşa ettiğimiz modern statlarımız, ülke futbolumuzun geleceğindeki başarı dolu yılları için mihenk taşı olacak. İnşaatı devam eden statlardan 7'sinde yapım çalışmaları yüzde 70'i geçti. Çok sayıda stadımızın inşası, 2016 yılı sonunda tamamlanacak. Türkiyemize yakışır şekilde inşa edilen statlarımız, 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle geleceğe yürüyüşte, futbolumuzun çehresini değiştirecek. Geleceğin yıldız isimleri bu güzel tesislerimizde yetişecek."

Statların, aynı zamanda, 'yaşayan statlar' olarak tabir edilen tesisler olacağına işaret eden Kılıç, yeni statların, şehirler için de büyük bir çekim alanı yaşatacağını bildirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...