Kenan İmirzalıoğlu kesenin ağzını açtı

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu kesenin ağzını açtı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü çift Kenan İmirzalioğlu ve Sinem Kobal düğünleri için 800 bin TL'yi gözden çıkardı

Kenan İmirzalıoğlu 2016’ya damga vurması beklenen düğün için sponsorlardan gelen teklifleri reddetti, kesenin ağzını açtı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Aralık 2014’te aşk yaşamaya başlamış 1.5 ay önce de nişanlanmıştı. İkili nikah tarihi için 21 Mayıs’ı belirlemişti. Ama aynı gün Beraat Kandili olduğu için aile büyüklerinin uyarısıyla tarihi öne çekildi. Düğün 14 Mayıs’ta Ayvalık Cunda Adası’nda yapılacak. Hazırlıklar başladı; 300 kişilik davetli listesi oluşturuldu. Sinem Kobal gelinlik siparişini verdi.
 
Sponsor yok
Kenan İmirzalıoğlu 2016’ya damga vurması beklenen düğün için sponsorlardan gelen teklifleri reddetti, kesenin ağzını açtı. Her şeyin kusursuz olmasını isteyen İmirzalıoğlu, alyans, gelinlik, damatlık, ulaşım konaklama, düğünün yapılacağı otel, organizasyon ve balayı için 800 bin TL’ye gözden çıkardı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...