G.Saray'da Moyes sesleri

Düzenleyen: / Kaynak: Yenişafak
G.Saray'da Moyes sesleri

SPOR Haberleri  / Yenişafak

Gelecek sezon gençleştirilmesi düşünülen takımı David Moyes'e emanet etmeyi planlayan G.Saray yönetimini zorlayan tek sorun transfer bütçesi. İskoç teknik adam, transfer için geniş bir bütçe isterken, UEFA'nın gözetimindeki sarı-kırmızılı kulübün bu konuda eli kolu bağlı durumda.

Galatasaray'da gelecek sezon takımın başına getirlmesi planlanan teknik direktörün ismi ortaya çıktı. Yeni sezona yeni hedeflerle girmek isteyen ve futbol takımında yeni jenerasyon yakalamak için çalışmalarını sürdüren başkan Dursun Özbek ve yönetiminin, bu doğrultuda takımın başına getirmek için görüştüğü isim ortaya çıktı: David Moyes. Geçen başarısız sezonun ardından yaralarını sarmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, alt yapı ve A takım bünyesinde yenilemeye giderken, alt yapının başına Jan Olde Riekerink'i getirmişti. A takım için ise teknik direktör arayışları yurt dışında sürdürülüyordu. Yaşlanan takımda bir çok isim ile yollar ayrılacak ve gençleştirme politikası çerçevesinde transferler yapacak sarı-kırmızılı takım, bu operasyonları yönetebilecek vizyonda bir teknik direktör arayışları neticesinde David Moyes ismi üzerinde oy birliği ile anlaşma sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yenişafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...