Sıkça kesilen elektrik, esnafı mağdur etti

Düzenleyen:
Sıkça kesilen elektrik, esnafı mağdur etti

YAŞAM Haberleri

Sultangazi 50.Yıl Mahallesi'nde son günlerde sık yaşanan elektrik kesintileri esnafı bezdirdi.

Eski Edirne Asfaltı Caddesi ve 50. Yıl Mahallesi esnafı, kesilen elektriklerin kendilerini son derece mağdur ettiğini söyleyerek yetkililere tepki gösterdi. 

ESNAF KAN AĞLIYOR 
Mobilyacı, beyaz eşyacı, telefoncu, market, pastane, kuaför, kuruyemişçi, telefon ve farklı sektörlerin yer aldığı mahallede sıkça yaşanan elektrik kesintileri esnafı çileden çıkardı.  2002 yılından beri sıkıntılarının bir türlü giderilmediğinden yakınan esnaf, cihazlarının bozulmasına, kesintilerin makinelerin yanmasına sebep olduğunu söyleyerek "Zararımız büyük" şikayetinde bulundular. 
Semt esnafı, uğramış oldukları zararların teminini isterken, mağduriyetin acilen giderilmesini bekliyor. 

Sıkça kesilen elektrik, esnafı mağdur etti
ÇÖZÜM BEKLİYORLAR

Bu durumun 2016 İstanbul’una yakışmadığını söyleyen esnaflar, "Yakın tarihler verilerek avutulmak yerine, uzun vadeli çözümler bekliyoruz. İstabul'daki hiçbir semtte böylesi uzun soluklu elektrik problemi yaşanmıyor" diye tepkilerini gösterdiler. Esnafın 50. Yıl Mahallesinin trafosunun güçlendirilmesinin ya da acilen değişmesini gerektiğini beyan ederek, tüm yetkililerden bu işe bir çözüm beklediklerini söylediler.
Sıkça kesilen elektrik, esnafı mağdur etti

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...