Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'ın boşanma nedeni belli oldu

Düzenleyen:
Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'ın boşanma nedeni belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Uzun süre birliktelikten sonra nikah masasına oturan ünlü çift Öykü Gürman ve Yavuz Bingöl'ün ayrılma sebepleri ortaya çıktı

Türkücü Yavuz Bingöl ile şarkıcı Öykü Gürman 3 yıl aşk yaşayıp 4 Ağustos 2015’te dünya evine girmişti.8 ay birliktelik yaşayan ünlü çift yollarını ayırma kararı aldı. Öykü Gürman geçen hafta Yavuz Bingöl'e boşanma davası açtı. Posta gazetesinde yer alana habere göre; Öykü Gürman, önceki gün şarkıcı arkadaşı Murat Evgin’le ‘Kaderimsin’ şarkısının klibinde kamera karşısına geçti. Moralinin yerinde olduğu gözlenen Gürman'ın parmağındaki tektaş ve alyansı çıkardığı dikkatlerden kaçmadı.

Seyahatler bitmedi
Öykü Gürman gazetecilerin 'boşanma' sorulara cevap vermek istemedi. Ancak çiftin yakın çevresinden gelen haberlere göre ayrılık sebebi: Yavuz Bingöl geceleri sürekli dışarı çıkıyor, eve dönmek yerine kültür merkezinde kalıyordu. Hafta sonları da başta Kıbrıs’a olmak üzere sürekli seyahat ediyordu. Öykü Gürman’ın ‘Eve yalnızca uyumak için geliyorsun, böyle evlilik olmaz’ sözü bardağı taşıran son damla oldu. Yavuz Bingöl evi bir ay önce terk etti. Daha önce 2 evlilik yapan Yavuz Bingöl’ün bir de kızı var.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...