Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'3 milyon Euro'ya Fenerbahçeli olur!'

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
'3 milyon Euro'ya Fenerbahçeli olur!'

SPOR Haberleri  / Fanatik

Eren Derdiyok kariyerinde basamak atlamak, Kasımpaşa da ondan para kazanmak istiyor. Fenerbahçe’nin eren’e ilgisini değerlendiren Kasımpaşa’ya yakın kaynaklar, “Eğer sarı-lacivertliler, alma niyetiyle kapıyı çalarsa bu iş makul rakamlarla olur” mesajını gönderdi.

Fenerbahçe bir yandan şampiyonluk hesapları, diğer taraftan da yeni sezonun transfer planlarını yapıyor. şampiyonlar ligi hedefiyle, birbirine çok yakın kalitede isimlerden kurulu geniş bir kadro kurmanın yollarını arayan sarı-lacivertliler’in listesindeki isimlerden biri de Eren Derdiyok. Özellikle bu sezon formunun zirvesine çıkan golcü için Kanarya, devre arasında da teklif yapmış, Kasımpaşa, “sezon sonu görüşürüz” yanıtını vermişti.

EURO 2016 KADROSUNDA

Sarı-lacivertliler’in, İsviçre Milli Takımı ile euro 2016’da da boy gösterecek 27 yaşındaki futbolcu için sezon bitmeden İstanbul ekibinin kapısını çalması bekleniyor.Fenerbahçe böylece eren’i piyasası daha da yükselmeden renklerine bağlamak niyetinde.

Kasımpaşa, ilk etapta yıldızı için 5 milyon euro (16 milyon Tl) gibi bir rakamdan kapı açsa da, kulübe yakın kaynaklar, “Oyuncu da istiyor. eğer Fenerbahçe ciddi bir niyetle kapıyı çalarsa bu transfer çok daha makul rakamlara, 2.5-3 milyon euro’ya biter” mesajlarını gönderiyor.

İSTANBUL VE DEVLER LİGİ...

Daha önce vatandaşı olduğu İsviçre’nin basel takımında, ardından da Almanya’da Hoffenheim ve Leverkusen’de oynayan eren Derdiyok’un yine İsviçre ve bundesliga’dan talipleri var. Fakat başarılı oyuncu, kariyerinin olgunluk çağında Devler ligi oynayan bir takımda forma giymek ve mutlu olduğu İstanbul’da yaşamak istediğini de her fırsatta yakın çevresiyle paylaşıyor, adeta yeni adresini işaret ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...