Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması!

Düzenleyen:
Emre Belözoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması!

SPOR Haberleri

Tecrübeli oyuncu, Inter'e transfer sürecindeki gerçekleri anlattı.

Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, psikolojik destek aldığını ve Galatasaray'dan Inter'e transferinin detaylarını Lig Radyo'ya anlattı.

İşte Belözoğlu'nun o sözleri...

"PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM"
"Psikolojik destek aldım. Bu saha içinden daha çok özel hayatımda bana daha çok yardımcı oldu. Ben saha içerisinde hiçbir olayı başlatmadım. Olmamam gereken diyaloglar içerisinde kaldım,kötü görüntü verdim"

"GALATASARAY'IN TEKLİFİ..."
"Galatasaray'dayken ilk olarak Fatih hoca beni Fiorentina'ya istedi. 16 milyon dolar teklif yapıldı, kabul edilmedi. Galatasaray'ın bana yaptığı teklifle Florya'dan 1 ev alabilirdim. Inter'in yaptığı teklifle 10 ev alabilirdim."

"BUGÜNLERE GALATASARAY SAYESİNDE GELDİM"
"Bugünlere gelmemde en büyük vesile Galatasaray'dır. Ben, Galatasaray'ın bana vermiş olduklarının karşılığını parayla veremem. Fenerbahçe kararımı kolay vermedim. Şimdi 36 yaşındayım, Fenerbahçe'ye iyi ki gittim diyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...