Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti başkent Trablus'a taşınıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti başkent Trablus'a taşınıyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti, çalışmalarına başlamak üzere başkent Trablus'a taşınmaya başladı.

Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümetinin (UMH), çalışmalarına başlamak üzere başkent Trablus'a taşınmaya başladığı bildirildi.

UMH Başkanlık Konseyi'nden yapılan açıklamada, "UMH'nın Trablus'ta çalışmalarına başlaması için güvenlik düzenlemelerinin tamamlandığı ve Başkanlık Konseyi'nin görevine başlamak için Trablus'a taşınmaya başladığı Libya ve uluslararası kamuoyuna duyurulur" ifadesine yer verildi.

Trablus'taki Ulusal Kurtuluş Hükümeti Başbakanı Halife Guveyl'in, UMH Başkanlık Konseyi'nin Trablus'tan çalışmalarına başlaması konusunda önüne engeller koymakla suçlandığı açıklamada, Libyalılara, uzlaşıya engel olan bu grubun karşısında yer alması çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, "Trablus başta olmak üzere ülkenin büyük bir kısmından büyük destek gören Başkanlık Konseyi, Libya halkının canını korumak için barışçıl bir şekilde Trablus'tan görevine başlamayı arzu ediyor." ifadesi kullanıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...