Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da devrilen iş makinesi evlere zarar verdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul'da devrilen iş makinesi evlere zarar verdi

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, hasarlı bir binanın yıkımında çalışan iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 katlı apartmandaki bazı evlerde hasar meydana geldi.

Maltepe'de iş makinesinin devrilmesi sonucu, bazı evler zarar gördü.

Feyzullah Mahallesi Şerife Sokak'ta hasarlı bir binanın yıkımında çalışan iş makinesi, yandaki binanın duvarına devrildi. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı kazada, 5 katlı apartmandaki bazı evlerde hasar meydana geldi.

Bina sakinleri zarar gören evleri boşaltmak üzere hazırlık yaparken, Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi tarafından bina çevresine güvenlik şeridi çekildi.

Bina sakinlerinden Ömer Daloğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, yıkımı izlediği sırada iş makinesinin aniden devrildiğini ve oturdukları apartmana zarar verdiğini belirtti.

İş makinesinin kepçesinin evinin duvarını yıktığını ifade eden Daloğlu, yıkımına başlanan binanın 6 ay önce boşaltıldığını anlattı.

Binanın yıkımı esnasında görevlileri uyardığını söyleyen Daloğlu, "Sadece iş makinesi operatörü ve yardımcısı vardı. Onlar da ikazlarımızı ciddiye almadı ve kepçenin altındaki zemin çökünce bizim binaya devrildi. Kolon ve kirişler tamamen kırıldı. Belediyenin tebligatıyla evlerimizi tahliye edeceğiz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...