Güneş'in yeni prensi Hamza

Düzenleyen:
Güneş'in yeni prensi  Hamza

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında attığı golle dikkat çeken Beşiktaş U-21 takımının forveti Hamza Küçükköylü A takım kapısını aralamaya başladı.

Sezon başında Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından A takımla birlikte kampa götürülen genç oyuncu, kendi takımında attığı gollerle tecrübeli teknik adamın göz koyduğu isim oldu. Genç oyuncuların seviyesini yukarı çekmesiyle bilinen Şenol Güneş'in parlak bir gelecek beklediği Hamza, geçen yıl U-19 takımıyla çıktığı 29 maçta 18 gol kaydederken, bu sezon U-21 takımıyla 21 karşılaşmada 17 kez fileleri havalandırdı. A takımla yaptığı kampın ardından büyük bir çıkış yakalayan 19 yaşındaki golcü oyuncu için Şenol Güneş'in olumlu izlenim edindiği ve Hamza'yı gelecek yıl A takım kadrosunda üçüncü forvet olarak görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...