Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nani'nin ipi çekildi

Düzenleyen:
Nani'nin ipi çekildi

SPOR Haberleri

Bencil oyun tarzı nedeniyle herkesin sabrının taşıran Luis Nani'nin, Pereira'yı yönetime şikâyet etmesi sabırları taşırdı, Feghouli operasyonu hızlandı

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bencil oyun tarzıyla herkesi çileden çıkaran Luise Nani'nin devre arasında Çin'den gelen teklifle ayarı iyice bozuldu. Çinlilerin servet niteliğindeki teklifiyle başı dönen Nani, Başkan Aziz Yıldırım'ın vetosuna takılınca gemi azıya aldığı. Tüm uyarılara rağmen sahada bildiğini okuyan ve takımın ahengini bozan Portekizli yıldız, kendisiyle defalarca konuşan hocası Vitor Pereira'yı dinleyip toparlanmak yerine çok farklı bir reaksiyon gösterdi. Nani, hocasını yöneticilere şikâyet etti. Pereira'nın antrenman taktiklerini ve oyun kurgusunu beğenmeyen Nani'nin bu yöndeki eleştirileri Başkan Aziz Yıldırım'ın kulağına kadar gitti.
Feghouli için devlerle yarış
Bugüne kadar her zaman Vitor Pereira'nın yanında duran Aziz Yıldırım, Nani'ye de taviz vermedi. Başkan, "Bu takımın teknik direktörü Vitor Pereira'dır. Takımda kararları o verir ve herkes de bu kararlara uyar. Hocaya karşı gelen karşısında beni bulur" diyerek Nani'ye rest çekti. Pereira'nın Portekizliyi yedek soyundurmasının arkasında yatan gerçek sebebin bu şikayet olduğu, yönetimin de yıldız ismi gözden çıkardığı öğrenildi. Nani'yi satış listesine koyan sarı-lacivertliler, sezon başında da gündemde olan Valencialı Sofiane Feghouli için yeniden temaslara başladı. Liverpool ve Inter'in de istediği Cezayirli yıldız için şu ana kadar en yüksek teklifi Fenerbahçe'nin yaptığı öğrenildi.

M.EMİN ULUÇ

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...