Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyanın en aptal hırsızı!

- Güncelleme:
Dünyanın en aptal hırsızı!

Yaşam Haberleri

Dünyanın en cesur (ya da en aptal) hırsızı, eski Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Mike Tyson'un kaldığı otel odasını soymaya kalkıştı.

"Demir Mike" lakaplı Tyson, The Cosmopolitan of Las Vegas otelinde uyurken odasına giren hırsız, ünlü boksör sesten uyanınca odadan kaçtı. Duyanlar, hırsızın çok şanslı olduğunu ifade etti ve yakalanmış olması halinde başına gelecekleri tahmin bile edemediklerini dile getirdi.
Hırsızın, yakalanmış olması halinde Tyson'ın meşhur sağ kroşesiyle tanışabileceği ifade edildi. Tyson, unvan maçında rakibi Evander Holyfield'in kulağını ısırmıştı. nbsp;Tyson'un geceliği bin 500 dolar olan otelde yılbaşı kutlamaları için kaldığı bildirildi. Otel yönetimi, olayı incelediklerini, kendileri için güvenliğin en önemli konu olduğunu belirtti. nbsp;45 yaşındaki Tyson'un mazisi de skandallarla dolu. İlk olarak tecavüz suçlamasıyla 1990'da üç sene hapis yatan Tyson, daha sonra da iki kişiyi dövmekten üç ay hapis yattı. nbsp;Tyson boksa 12 yaşında New York'ta başladı. Sekiz sene sonra 1986'da Trevor Berbick'i yenerek dünyanın en genç ağır sıklet şampiyonu oldu. 1990'da James Douglas'a yenilerek büyük hayal kırıklığına yol açtı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...