Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jeneratörlü PKK mağarası

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Jeneratörlü PKK mağarası

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Tunceli'de arazi aramasında belirlenen sığınaklar içerisinde ele geçirilen malzemelerin fotoğrafları dağıtıldı. Sığınak ve mağaralarda yapılan aramada jeneratör dikkat çekti..

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından, 4 gün önce, merkeze bağlı Başakçılar ve Çemçeli köyü kırsalında gerçekleşen operasyonda 7 teröristin ölü ele geçirilmişti. Bölgede yapılan arazi aramasında belirlenen sığınaklar içerisinde ele geçirilen malzemelerin fotoğrafları dağıtıldı. Merkeze bağlı Başakçılar ve Çemçeli köyü kırsalında gerçekleşen arazi aramasında; 2 sığınak ve 2 mağaranın tespit edildi. Söz konusu sığınak ve mağaralarda yapılan aramada, 2 adet M-16 piyade tüfeği, 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet makineli tüfek, 1 adet keskin nişancı tüfeği, 1 adet jeneratör, 1 adet el bombası, 1 adet telsiz, 1 adet M-16 piyade tüfeği dürbünü, 1 adet keskin nişancı tüfeği dürbünü, çok sayıda mühimmat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmişti. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...