Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Ozan'ı EURO 2016 sonrası elden çıkarabilir

Düzenleyen:
Fenerbahçe Ozan'ı EURO 2016 sonrası elden çıkarabilir

SPOR Haberleri

Ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönemden geçen sarı-lacivertliler, Avrupa Şampiyonası'nda patlama yapması beklenen Ozan Tufan'ı iyi bir teklif gelmesi halinde satacak

M.EMİN ULUÇ - Nani, Van Persie ve Diego gibi yıldızları satış listesine koyan Fenerbahçe, geçen sezon 7 milyon avroya Bursaspor'dan transfer edilen Ozan Tufan için de kapıyı açtı. Yaşanan ekonomik sıkıntılar ve UEFA'nın getirdiği transfer kısıtlamaları sonrasında kaynak arayışında olan sarı-lacivertliler, iyi bir teklif gelmesi halinde milli yıldızı satma kararı aldı. Bursa'da oynadığı dönemde de Avrupa'dan çok sayıda talibi olan Ozan'ın EURO 2016'da patlama yapmasını bekleyen Fenerbahçe Yönetimi, Fransa sonrası gelecek teklifleri masaya yatıracak. Sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki oyuncu için en az 10 milyon avro bonservis hedefliyor. Ancak Ozan'ın menajeri Ahmet Bulut çok daha yüksek beklentiler içinde.

En az 15 milyon avro
Avrupa'dan çok sayıda büyük kulübün Ozan Tufan'ı takip ettiğini belirten Ahmet Bulut transfere yönelik daha önce yaptığı değerlendirmede, "Şu an bile 15 milyon avroya isteyen var" açıklaması yapmıştı. Bulut, 2020'ye kadar Fenerbahçe'yle sözleşmesi olan Ozan'ın EURO 2016'da yüksek bir performans göstermesi halinde değerini çok daha yukarılara çekeceğini vurgularken, Fenerbahçe Yönetimi de turnuvayı sabırsızlıkla beklemeye başladı. Sarı-lacivertliler, özel hayatına dikkat etmemesinin de etkisiyle bu sezon hayal kırıklığına neden olan Ozan'ı satarak hem para kazanmak istiyor hem de orta alana daha efektif bir oyuncu transfer etmeyi planlıyor.
Fenerbahçe Ozan'ı EURO 2016 sonrası elden çıkarabilir
MİNİKLER ŞENLENDİRDİ
Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haber geldi. Dün takımla birlikte çalışan Kjaer, Ba ve Hasan Ali'nin derbide forma giyebilecekleri öğrenildi. Derbi hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerin idmanı minik taraftarların akın etmesiyle şenlendi. İdmanın bir bölümünü izleyen minikler daha sonra futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...